>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

10 mënyra për të maksimizuar hapësirat e vogla

Dekorimi i çdo dhome vjen me sfidat e veta, por kur keni të bëni me një hapësirë ​​veçanërisht të vogël, mund t’ju duhet të jeni të zgjuar për të përfituar sa më shumë nga dhoma që keni.

 1. Pasqyrat bëjnë mrekulli

Përdorimi i zgjuar i pasqyrave në një hapësirë ​​të vogël do ta bëjë atë menjëherë të duket më i madh, duke e hapur dhe duke e përdorur sa më mirë dritën.

 1. Zgjidhni tonet neutrale

Ngjyrat neutrale funksionojnë mirë së bashku me dritën natyrale dhe do të mashtrojnë syrin duke menduar se ka më shumë hapësirë ​​se sa ka në të vërtetë. Mbajeni të thjeshtë skemën kryesore të ngjyrave dhe hidhni disa tekstura dhe modele delikate për të shtuar pak larmi.

 1. Zgjidhni pjesë alternative për kuzhinë

Nëse jeni duke punuar me një hapësirë ​​të vogël kuzhine, zgjidhni një frigorifer frigorifer retro sesa një modern imponues – stilet e vjetra priren të jenë më të vogla.

 1. Ndriçoni muret tuaja

Dritat e montuara në mur janë një veçori e shkëlqyer e dizajnit për një hapësirë ​​të vogël, duke sjellë dritën e nevojshme si dhe duke reduktuar nevojën për tavolina shtesë për të mbajtur llambat.

 1. Shfrytëzoni sa më shumë hapësirën tuaj të ruajtjes

Përfitoni sa më shumë nga çdo dollap ose njësi magazinimi që mund të keni në kuzhinën tuaj.

Nëse keni hapësirë ​​boshe në mur, shtoni disa rafte të dobishëm që mund të strehojnë kriklla, pjata ose kavanoza.

 1. Mendoni më pak është më shumë

Dëshironi që dhoma juaj të jetë me ndikim, por jo shumë e zënë? Shumë njerëz mendojnë se mobiljet më të vogla janë opsioni i dukshëm, por kjo shpesh rezulton në një ndjenjë të rrëmujshme.

 1. Përdorni zonën poshtë shkallëve

Hapësira nën shkallët tuaja është ideale për ruajtje të pajisur, apo edhe për një hapësirë ​​të vogël pune. Një tavolinë e pajisur mund të jetë shtëpia e përsosur për kompjuterin tuaj familjar ose një vend i qetë për fëmijët që të kryejnë detyrat e shtëpisë.

 1. Çojini gjërat deri në fund

Nëse keni hapësirë ​​të kufizuar në dysheme, por tavane më të larta, sigurohuni që t’i çoni gjërat deri në fund. Perdet nga dyshemeja deri në tavan do të zgjasin dhomën dhe ju mund të përdorni me zgjuarsi boshllëqet mbi njësitë e kuzhinës dhe raftet e librave.

 1. Përshtatje

Këtu mund të bëheni vërtet të zgjuar. Në vend që të mbështeteni në specifikimet e dizajnit të prodhuesve, personalizimi i mobiljeve tuaja do të sigurojë që ato të jenë me porosi për ju dhe tu pershtaten.

 1. Investoni në mobilje funksionale

Kur është e mundur, zgjidhni mobilje me qëllime të dyfishta, si p.sh. një shtrat me raft poshtë.

 

Na kontaktoni

[email protected] ose +355697083077

Zyrat tona

Rr. Panorama, Tirana, Albania

Rrjetet sociale

Është themeluar më 2014 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar.

Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Real Estate

  Lidhu me ne.
  Ne ju asistojmë me gjithçka!
  Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.