>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Shtëpia në pronësi të 5 shteteve të ndryshme

Kjo shtëpi është në pronësi të 5 shteteve të ndryshme

Vitin e kaluar, një rezidencë e pasur në Manhatan doli në treg – një rast I zakonshëm ky, nëse nuk do te ishte për faktin se pronarët e saj përfshijnë qeveritë e Bosnjës, Kroacisë, Maqedonisë, Serbisë dhe Sllovenisë.

Shtëpia prej 20,000 metrash katrorë, e cila u modelua sipas kështjellës së Versajës, u ble nga Republika e Jugosllavisë si ambasadë në Nju Jork në vitin 1946.

Por kur republika u shpërbë në vende të veçanta në vitin 1992, prona papritmas u gjend me pesë bashkëpronarë aktualë – të cilët të gjithë duhet të nënshkruajnë nëse shtëpia do të shitet ndonjëherë.

Na kontaktoni

[email protected] ose +355697083077

Zyrat tona

Rr. Panorama, Tirana, Albania

Rrjetet sociale

Është themeluar më 2014 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar.

Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Real Estate

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.