>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Falcon Blog

Fakte interesante të pasurive të paluajtshme

90% e milionerëve të botës janë pasuruar falë real estate. Nuk ka kufizime në pronësinë e pronave të huaja në Japoni. Mosha mesatare e të gjithë blerësve të shtëpive në SHBA është 47 vjeç, ndërsa shitësi mesatar i shtëpive është 57, sipas statistikave të pasurive të paluajtshme. Shtëpia me pemë më e madhe në botë…

read more
1366 768 Falcon Moderator

Mundësi investimi – Zvicër

Ofrohet një mundësi investimi nga Falcon Real Estate. Banesa ndodhet në Schaffhausen, qytet turistik, afër kufirit gjerman.Aktualisht është e dhënë me qira (fitim vjetor të kënaqshëm) - Cmimi për ta blerë është 1.7 milion. Fakti interesant dhe që e bën të vlefshëm investimin është që aty lejohet të ndërtohet banesë deri në 4 kate. Përfshirja…

read more
2560 1371 Falcon Moderator

Këshilla për dekorimin e shtëpisë

Këshilla për dekorimin e shtëpisë Ngjyrat e murit të jenë të lehta dhe neutrale Përmbajuni ngjyrave si bezha ose gri, veçanërisht në katin e parë, ku rrjedha është e rëndësishme. Muret neutrale ju japin fleksibilitetin më të madh të dekorimit, duke ju lejuar të ndërroni lehtësisht aksesorët tuaj. Zona e ndenjes: Sigurohuni që divani juaj…

read more
2560 1600 Falcon Moderator

Platforma B2B

✅Tashmë mund të na gjeni dhe në platformën e AIDA-s Business to Business (B2B) me prezantimin dhe shërbimet që ofrojmë. Faleminderit  për suportin

read more
1080 1080 Falcon Moderator

Fakte të çuditshme të pasurive të paluajtshme por që janë të vërteta

Shtëpitë në shitje qëndronin të lira për 12 orë Sekserët e parë quheshin "curbstoneers" dhe ata ishin pak a shumë hustler. Kur një shtëpi shitej, ata nxitonin, vendosnin një tabelë të madhe dhe uleshin në bordurën përballë shtëpisë nga ora 9 e mëngjesit deri në 21:00, duke i futur blerësit e mundshëm për një "inspektim".…

read more
1500 734 Falcon Moderator

𝐃𝐢𝐬𝐚 𝐊𝐮𝐫𝐢𝐨𝐳𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞 𝐧𝐞 𝐑𝐞𝐚𝐥 𝐄𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞 ( 𝐏𝐚𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐥𝐮𝐚𝐣𝐭𝐬𝐡𝐦𝐞)!

✔️Mendoni që apartamenti juaj eshte i vogel? Shtëpitë standarte në vendet e zhvilluara janë 75 m2. ✔️Më pak se 500 njerëz zotërojnë më shumë se 50% të tokës në Skoci. ✔️Parku Qëndror në New York ka një sipërfaqe prej 843 hektarë me vlerë të parashikuar prej $ 512,626,276,800. ✔️Qendra tregtare e Amerikës është në pronësi…

read more
939 662 Falcon Moderator

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.