>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Mundësi investimi – Zvicër

Ofrohet një mundësi investimi nga Falcon Real Estate.
Banesa ndodhet në Schaffhausen, qytet turistik, afër kufirit gjerman.Aktualisht është e dhënë me qira (fitim vjetor të kënaqshëm) – Cmimi për ta blerë është 1.7 milion.
Fakti interesant dhe që e bën të vlefshëm investimin është që aty lejohet të ndërtohet banesë deri në 4 kate.
Përfshirja në investim:
Nëse investon 600,000 CHF hyn si ortak me 50%  që do të thotë:
1. E mban dhe e jep me qera gjysmën e pronës/ pallatit,  (fitimi vjetor nga qeraja e te gjithave hyrjeve llogaritet 250,000 CHF)
2. Ose shiten të gjitha hyrjet dhe fitimi minimal llogaritet 1.8 milion CHF (pasi zbriten të gjitha kostot e ndërtimit) nga e cila si ortak me 50%  merr 900,000 CHF fitim.
Si garanci për investimin mund të bëhesh bashkëpronar ose i banesës ekxistuese ose i firmës së ndërtimit që do ta blejë, por mirëpriten dhe propozime të tjera të mundhsme që mund të ketë.
Mundësi tjetër është nëse investon 200,000 tani mer 250,000 në Dhjetor- ku cdo gjë jepet me garanci dhe e noterizuar.
Për më shumë detaje mos hezitoni të na kontaktoni!

Na kontaktoni

[email protected] ose +355697083077

Zyrat tona

Rr. Panorama, Tirana, Albania

Rrjetet sociale

Është themeluar më 2014 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar.

Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Real Estate

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.