>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Truall + Ndërtesë për shitje – Levan, Fier

None

17675m²

Në shitje

Shpërndaje:

Përshkrimi

Truall + Ndërtesë për shitje në Levan, Fier.
Pasuria është Truall me sipërfaqe 17,675 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 3,990 m². Ndodhet në Zonën Kadastrale 2436, në njësinë administrative Levan, rrethi Fier.
Kjo pronë ndodhet rreth 1.1 km në distancë ajrore në veriperëndim të qendrës së Levanit, rreth 3.5 km në verilindjetë shtratit të Lumit Vjosa dhe rreth 8.2 km në jugperëndim të qendrës së qytetit të Fierit.
Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe blegtorial, por qe vitet e fundit ka patur zhvillim me ndertesa te reja, kryesisht per banim por edhe per qellime biznesi.
Prona është Truall & Ndërtesë dhe në të shkuarën ka funksionuar si stalla lopësh por aktualisht nuk është në përdorim.
Trualli me sipërfaqe të regjistruar prej 17,675 m² ka formë drejtkëndore, të rregullt dhe shtrihet në një zonë fushore.
Mbi këtë sipërfaqe janë zhvilluar 6 objekte (ish stalla lopësh) më sipërfaqe të gjurmës ndërtimore në total 3,990 m².
Secili objekt përbëhet nga një ambjent i pandarë duke krijuar një hapsirë të vetme e cila ndriçohet dhe ventilohet nga të gjitha fasadat e saj.
Prona shume e pershtatshme per zhvillimin e aktiviteteve te ndryshme qe lidhen me rritjen ose tregtine e gjese se gjallle apo per biznese qe kerkojne kapacitete te medha magazinimi.

Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni.

+355697083077

ose na dërgo një email...

Related properties

Na kontaktoni

[email protected] ose +355697083077

Zyrat tona

Rr. Panorama, Tiranë

Rrjetet sociale

Është themeluar më 2014 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar.

Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Real Estate

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.