>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Shërbimet tona

Ne jemi një skuadër e cila ju japim zgjidhje të cilat respektojnë kohën tuaj

Shitje - Blerje - Qera

Menaxhim dhe kërkim prone, Tipologji pronash të ndryshme, Prona elitare

Projektime & Interior Design

Vlerësojme se suksesi i cdo projekti lidhet ngushtësisht me estetikën dhe funksionalitetin, me aspektin ekonomik, si dhe me zgjidhjen konstruktive dhe përzgjedhjen e materialeve.

Konsulencë juridike

Ofrojmë konsulenca juridike për problematika të ndryshme në fushën e veprimtarisë juridike, pronat etj.

Shërbime Topografike

Plane rilevimi, Planimetri, Ekspertiza Teknike Topografike, Plotesim dosjesh per Bashki (Gis/Kadaster , per leje ndertimi) etj.

Thjeshtë Mahnitëse

Zgjidh atë që dëshiron.
Me Falcon Group

Ne jemi të angazhuar për të ofruar një nivel të lartë të ekspertizës, shërbimit ndaj klientit, vëmendje në detaje për marketingun, shitjet e pasurive të patundshme luksoze dhe pronave me qera. Me shërbimet dhe korrektesën tonë punojmë për të qenë sa më afër me klientët tanë. T’u shërbejmë atyre në kohë rekord duke I plotësuar kërkesat apo duke arritur në transaksione finale

Impeka - Premium WordPress Multipurpose theme by Greatives

Na kontaktoni

[email protected] ose +355697083077

Zyrat tona

Rr. Panorama, Tirane

Rrjetet sociale

Është themeluar më 2014 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar.

Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Real Estate

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.