>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Ambient Biznesi

Ambjent biznesi me qera-Tiranë

Ambjenti për qera ndodhet tek Rruga e Elbasanit. Ka sipërfaqe trualli 1100m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 550m2. Ambjenti është i organizuar në 2 kate ku kati i parë ka sipërfaqe 330m2 është restorant i kompletuar me të gjitha paisjet funksionale, ndërsa kati i 2 ka sipërfaqe 220m2 ku është i organizuar në dhomë private, tualet. Ambjenti…

read more
1300 1200 Dhimitri Tona

Ambjent biznesi me qera tek Pazari i Vjetër, Korçë

Jepet me qera ambjent biznesi tek Pazari i Vjetër, Korçë. Ndërtesa është e përbërë nga 3 kate, me sipërfaqe 40 m2 secili kat. Aktualisht është bosh dhe është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi. Cmimi i qerasë 100,000 lekë/muaj. Kusht qera për 6 muaj. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos…

read more
1300 1200 Bora Ormanllari

Ambjent biznesi me qera-Tiranë

Ambjenti për qera ndodhet tek Rruga "Besim Alla". Ka sipërfaqe totale 180m2, është i ndarë në 2 ambjente dhe 2 tualete. Ndodhet në katin përdhe, me fasadë xhami, ka dhe ndricim natyral. Ambjenti është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi si: market, restorant, magazinë, qendër kursi, etj. Cmimi i qerasë 700 Euro/muaj. Për më…

read more
1300 1200 Dhimitri Tona

Ambjent biznesi me qera-Tiranë

Ofrojmë ambjent biznesi me qera tek Sheshi Willson. Ambjenti ka sipërfaqe totale prej 40m2. Ndodhet në katin e 3 të një godine biznesi mjaft të kërkuar për të investuar. Ambjenti është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme. Cmimi i qerasë 400 Euro/muaj. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na…

read more
1300 1200 Julian Koprencka

Ambjent biznesi në shitje & qera-Vlorë

Ambjenti ndodhet në një ndër zonat më të preferuara, tek Rruga "Hasan Kushta". Ambjenti ka sipërfaqe totale 48m2, ka dhe 1 tualet. Ndodhet në katin e 2 të një godine të re. Ambjenti është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi. Cmimi i shitjes 2000 Euro/m2 Cmimi i qerasë 250 Euro/muaj. Për më shumë informacion…

read more
1300 1200 Maiklend Kreshpa

Ambjent biznesi në shitje-Vlorë

Ofrojmë për shitje dyqan tek Rruga "Hasan Kushta". Dyqani posedon një sipërfaqe totale prej 38m2 dhe ndodhet në katin e parë të një godine të mirëadministruar. Ambjenti është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi. Cmimi i shitjes 800 Euro/m2 Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Maiklend Kreshpa

Ambjent biznesi në shitje-Vlorë

Godina për shitje ndodhet tek Bulevardi "Demokracia". Është e organizuar në 4-kate dhe posedon një sipërfaqe trualli 330m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 680m2 ku kati i parë shërben si supermarket, kati i dytë është shtëpi banimi, kati i tretë është laborator dentar dhe kati i katërt është bosh. Godina mund të shitet e gjitha ose e…

read more
1300 1200 Maiklend Kreshpa

Ambjent biznesi në shitje-Vlorë

Ofrojmë për shitje godinë 3-katëshe tek Bulevardi Kryesor i Vlorës. Godina posedon një sipërfaqe totale prej 600m2, ku kati i parë shërben si bar-kafe, kati i dytë si ambjent për lojra dhe kati i tretë është bosh. Godina ka leje edhe për shtim të 2-kateve të tjera. Godina mund të përdoret për aktivitete të ndryshme…

read more
1300 1200 Maiklend Kreshpa

Ambjent biznesi me qera-Tiranë

Ambjenti me qera ndodhet tek Rruga 5 Maj, në një zonë mjaft të kërkuar për të bërë investime të ndryshme biznesi. Ambjenti është open space dhe është i organizuar në kati -1 me sipërfaqe 1000m2 dhe kati 0 me sipërfaqe 350m2, të dyja janë të lidhura me shkallë të brendshme. Ambjenti ndodhet në rrugë kryesore…

read more
1300 1200 Jori Mersin

Ambjent biznesi me qera-Tiranë

Ofrojmë godinë 5-katëshe me qera tek Rruga 5 Maji. Secili kat i godinës ka sipërfaqe prej 530m2. Godina ka 2 vende për ashensor, shkallë emergjence, oborr dhe vendparkim. Është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme biznesi si kopësht, shkollë, hotel, zyra, etj. Cmimi i qerasë 10'000 Euro/muaj. Për më shumë informacon ose një vizitë në…

read more
1300 1200 Jori Mersin

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.