>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Kapanon

Kapanon me qera-Elbasan

Ofrojmë me qera kapanon në mbarim të Autostradës Tiranë-Elbasan. Me sipërfaqe 2000m2, kapanoni është i investuar ka linjë tensioni, kabinë elektrike personale, ujë me pus, oborr me gjelbërim me sipërfaqe 4000m2. Kapanoni është i përshtatshëm për aktivitete të ndryshme biznesi. Cmimi i qerasë 2500 Euro/muaj. Për më shumë informacion apo për një vizitë në pronë…

read more
1300 1200 Mishel Çili

Truall + Ndërtesë për shitje – Levan, Fier

Truall + Ndërtesë për shitje në Levan, Fier. Pasuria është Truall me sipërfaqe 17,675 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 3,990 m². Ndodhet në Zonën Kadastrale 2436, në njësinë administrative Levan, rrethi Fier. Kjo pronë ndodhet rreth 1.1 km në distancë ajrore në veriperëndim të qendrës së Levanit, rreth 3.5 km në verilindjetë shtratit…

read more
1200 900 Sokol Çili

Godinë industriale në shitje, Korçë.

Godinë industriale në shitje, Korçë. Godina ka sipërfaqe trualli 908 m2, ndërsa sipërfaqja totale e ndërtimit është 1220 m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1366 768 Ilirjan Qano

Kapanon në shitje në Kashar

Ofrohen në fazën e parë të ndërtimit këto module për mundësi zgjedhje: 1. Kapanon me sipërfaqe 900m², (magazina 700m²+200m² showroom me dy kate) Cmimi është 612000 Euro. 2. Kapanon me sipërfaqe 1100m² (magazina 700m²+400m² showroom me dy kate) Cmimi është 792000 Euro. 3. Kapanon me sipërfaqe 1650m² (magazina 1050m²+600m² showroom me dy kate) Cmimi është…

read more
1240 720 Jori Mersin

Ambjent biznesi me qera në Kamëz

Godinë biznesi shumë cilësore që ndodhet në Kamëz. Vendodhja e pronës është ndër zonat më të zhvilluara industriale, me kërkesë të lartë për ambjente biznesi për blerje dhe për qira. Prona është e rrethuar dhe e siguruar nga të gjitha anët dhe ka punime shumë cilësore. Ofron oborr, sistem me kamera. Godinë 2 kate me…

read more
1240 720 Jori Mersin

Kapanon në shitje tek Sektori Rinia, Durrës

Kapanon në shitje tek Sektori Rinia, Durrës. Shitet kapanon betoni (parafabrikat) ka lartësi 8m në anë me 10m në kulm, sipërfaqe trualli 12000m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 5500m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1366 768 Ina Velo

Kapanon me qera, Xhafzotaj Durrës

Kapanon me qera në Xhafzotaj, Durrës. Me sipërfaqe 400m2, e organizuar në 2 kate. Kapanoni ndodhet buzë rrugës kryesore. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1366 768 Ina Velo

Kapanone në shitje/qera – Autostrada Tiranë – Durrës, km 24

Kapanone në shitje ose qera në Autostadën Tiranë-Durrës km 24. Shiten ose jepen me qera 2 kapanone industriale afër njëri-tjetrit. Të përshtatshëm për shumëllojshmëri aktivitetesh. Me oborr të madh dhe pamje direke nga autostrada. Kapanoni i parë ka dy kate me nga 630m2 secili kat, dhe kati i poshtëm mund të përdoret si magazinë. I…

read more
1366 768 Ina Velo

Kapanon në shitje, Shkozet Durrës

Kapanon në shitje në Shkozet, Durrës. Kapanoni është i organizuar në 2 kate dhe ndodhet buzë rruge. Me sipërfaqe trualli 3300 m2 ku njolla e ndërtimit është 500 m2 dhe sipërfaqja totale e ndërtesës është 1000 m2. Kapanoni disponon dokumentacion të rregullt hipotekor. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të…

read more
1366 768 Ina Velo

Kapanon në shitje, Autostrada Tiranë-Durrës

Kapanon në shitje në Autostradën Tiranë-Durrës. Shitet kapanon betoni(parafabrikat) me lartësi 10m dhe sipërfaqe ndërtimi 2800m2. Ka sipërfaqe trualli 5500m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1366 768 Ina Velo
  • 1
  • 2

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.