>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Magazinë

Ambjent biznesi me qera-Tiranë

Ofrojmë magazinë me qera pranë TEG-ut. Magazina ka sipërfaqe totale prej 120m2. Është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme biznesi. Mazagina ndodhet në një zonë mjaft të kërkuar nga njerëzit për të hapur biznesin e tyre. Cmimi i qerasë 300 Euro/muaj. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Julian Koprencka

Magazinë me qera-Durrës

Ofrojmë magazinë me qera tek Rruga "Vath Turja". Magazina posedon një sipërfaqe parcele prej 20048m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 10747m2. Magazina është e organizuar në 2 kate. Është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme biznesi. Cmimi i qerasë 2.2 Euro/m2 Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Jori Mersin

Magazinë me qera tek Lagjia 18, Korçë

Jepet magazine me qera tek Lagjia 18, Korçë. Ka sipërfaqe 250 m2 dhe është e gjitha e rregulluar dhe në gjendje pune. Cmimi 40,000 lekë/muaj. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Panajot Birka

Jepet me qera ndërtesë 2 kate tek Rruga “Teli Samsuri”, Korçë

Jepet me qera ndërtesë 2 kate. Ndodhet buzë rrugës kryesore në unazë, tek rruga “Teli Samsuri”, Korçë. Toka ka sipërfaqe 3300 m2. Ndërtesa është e përbërë nga 2 kate dhe ka sipërfaqe ndërtimi 1200 m2. Mund të shfrytëzohet për biznese të ndryshme me qera mujore 4000 euro/muaj. Për më shumë informacion ose një vizitë në…

read more
1300 1200 Alban Bibo

Shitet ose jepet për truall ndërtimi, tokë truall + ndërtesë 2 kate tek rruga “Teli Samsuri”, Korçë

Shitet ose jepet për truall ndërtimi, tokë truall + ndërtesë 2 kate. Ndodhet buzë rrugës kryesore në unazë, tek rruga “Teli Samsuri”, Korçë. Toka ka sipërfaqe 3300 m2. Ndërtesa është e përbërë nga 2 kate dhe ka sipërfaqe ndërtimi 1200 m2.  Mund të shfrytëzohet për biznese të ndryshme dhe  shitet e gjitha me çmim 750.000…

read more
1300 1200 Alban Bibo

Magazinë me qera tek ish zona industriale, Korçë

Jepet magazine me qera tek ish zona industriale, Korçë. Magazina ka sipërfaqe 500 m2, e përshtatshme për aktivitete të ndryshme. Magazina ofron mundësinë e furnizimit me ujë me pus dhe ka rrymë elektrike me 3 fazor. Cmimi i qerasë 500 euro/muaj. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Jorgo Çili

Shitet ambjent biznesi në Çiflig

Shitet ambjent biznesi pranë Rrugës nacionale Korçë-Tiranë, në afërsi të fshatit Çiflig. Ka sipërfaqe trualli 1250 m2 dhe një magazinë me sipërfaqe 240 m2. Aktualisht funksionon si lavazh dhe është biznes i ngritur. Mundësi e mirë investimi pasi ndodhet buzë rruge. Cmimi 18.600.000 lekë. Për më shumë informacon ose një vizitë në pronë mos hezitoni…

read more
1280 960 Ilirjan Qano

Truall dhe ndërtesë në shitje – Gjirokastër

Prona në shitje është truall me sipërfaqe 1,730 m² dhe ndërtesë me sipërfaqe totale prej 275 m². Ndodhet në Vrisera, Gjirokaster. Zona është kryesisht rurale me karakter bujqësor dhe blegtorial, por që vitet e fundit ka patur zhvillim me ndërtesa të reja, kryesisht per banim por edhe për qëllime biznesi. Prona është Truall & Ndërtesë…

read more
640 480 Sokol Çili

Truall + Ndërtesë për shitje – Levan, Fier

Truall + Ndërtesë për shitje në Levan, Fier. Pasuria është Truall me sipërfaqe 17,675 m² dhe Ndërtesë me sipërfaqe totale prej 3,990 m². Ndodhet në Zonën Kadastrale 2436, në njësinë administrative Levan, rrethi Fier. Kjo pronë ndodhet rreth 1.1 km në distancë ajrore në veriperëndim të qendrës së Levanit, rreth 3.5 km në verilindjetë shtratit…

read more
1200 900 Sokol Çili

Ambjent biznesi ne shitje – Korce

Shitet godinë dy katëshe në unazën e qytetit të Korcës. Objekti ka sipërfaqe trualli 10704 m2, sipërfaqe ndërtimi 6728 m2 dhe sipërfaqe oborri 5875 m2. Ambjenti është i përshtatshëm për aktivitete biznesi të ndryshme si fasoneri,magazina etj. Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni!

read more
905 395 Sokol Çili

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.