Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Tokë

Shitet truall në Volorekë, Pogradec

Shitet truall në Volorekë, Pogradec shumë afër liqenit. Toka ka sipërfaqe 800 m2 dhe është e rrethuar me mur. Ka një vendndodhje shumë të mire pasi ndodhet shumë afër liqenit dhe Voloreka është një destinacion i preferuar turistik për shumë turistë. Toka është një mundësi e mire investimi, e përshtatshme për ndërtime të ndryshme. Për…

read more
480 360 Ilirjan Qano

Shitet tokë arë në Korçë

Shitet tokë arë në Korçë. Toka ka sipërfaqe 5600 m2 dhe shitet 10 euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1366 768 Ilirjan Qano

Tokë në shitje në Borsh

Tokë në shitje në Borsh. Me sipërfaqe 20.000m2. Ndodhet vetëm 400m larg detit. Toka është e pershtatshme për ndërtime të ndryshme. Cmimi është 120 Euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
591 774 Mishel Çili

Tokë në shitje në Borsh

Tokë në shitje në Borsh. Me sipërfaqe 20.000m2. Ndodhet vetëm 400m larg detit. Toka është e pershtatshme për ndërtime të ndryshme. Cmimi është 120 Euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
591 685 Mishel Çili

Shitet truall në Boboshticë

Shitet tokë truall në Boboshticë, Korçë. Sipërfaqja e tokës është 3100 m2. Gjendet shumë afër rrugës, ka gjithashtu dhe një godinë të ndërtuar pjesërisht. Boboshtica është një zonë me perspektivë të lartë zhvillimi dhe vitet e fundit po vizitohet shumë nga turistë. Toka është e përshtatshme si për banim dhe për të ngritur biznes. Për…

read more
275 183 Masild Bucuku

Shitet truall, Voskopojë

Shitet tokë truall, Voskopojë. Toka ka sipërfaqe 1500 m2. Është e përshtatshme për ndërtime të ndryshme. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1366 768 Ilirjan Qano

Truall në shitje pranë rrugës Korçë-Ersekë

Shitet tokë truall, km i parë i rrugës Korçë-Ersekë. Toka ka sipërfaqe 7500 m2. E përshtatshme për ndërtime të ndryshme. Cmimi 20 euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni !

read more
1366 768 Alban Bibo

Truall në shitje tek Lagjia 14, Korçë

Shitet tokë truall në unazë tek Lagjia 14, Korçë. Toka ka sipërfaqe 2000 m2. E përshtatshme për ndërtime të ndryshme, si për ndërtime rezidenciale por edhe për të ngritur biznese të ndryshme. Cmimi 100 euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1280 719 Alban Bibo

Shitet truall pranë rrugës së Moravës

Shitet tokë truall në Korçë pranë rrugës së Moravës. Toka ka sipërfaqe 1200 m2. E përshtatshme për ndërtime të ndryshme sidomos përsa i përket ndërtimeve për fushën turistike si hotele, bujtina restorante etj, pasi është një zonë mjaft e mirë me mundësi shumë të mira për zhvillim e këtyre aktiviteteve. Cmimi 70 euro/m2. Për më…

read more
275 183 Alban Bibo

Tokë truall në shitje, Rruga nacionale Korçë-Bilisht

Shitet tokë truall, pranë rrugës nacionale Korçë-Bilisht. Toka ka sipërfaqe 10600 m2, e përshtatshme për ndërtime të ndryshme. Cmimi 3500 lekë/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1366 768 Alban Bibo

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.