>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Truall

Tokë truall në shitje, rruga Korçë-Ersekë, Korçë

Shitet tokë truall në rrugën Korçë-Ersekë, Korçë. Trualli ka sipërfaqe 6000 m2 dhe nga tokë bujqësore është kthyer në truall. Çmimi 125,000 euro, i diskutueshëm. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1366 768 Dhimitri Tona

Vilë + truall në shitje, Sovjan, Korçë

Shitet vilë + truall në Sovjan, Korçë. Trualli ka një sipërfaqe prej 3500 m2, nga të cilat 99,75 m2 janë sipërfaqe ndërtimi për secalin kat. Vila është 3 katëshe, me tipologji 2+1 kati. Gjithashtu disponon edhe podrum nëntokë. Çmimi 220,000 euro. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Masild Bucuku

Tokë në shitje – Golem

Toka për shitje ndodhet në Golem, Koder. Toka posedon një sipërfaqe totale prej 1100 m2 dhe është e pozicionuar në një pjesë kodrinore me pamje nga deti dhe nga qyteti i Durrësit. Toka është e përshtatshme për ndërtime të ndryshme, vilë, hotel etj. Posedon dokumentacion të rregullt pronësie. Për më shumë informacion ose një vizitë…

read more
1300 1200 Jori Mersin

Shtëpi private në shitje, Vinçan, Korçë

Shitet shtëpi private, në Vinçan, Korçë. Shtëpia është 2 katëshe me sipërfaqe 220 m2 dhe sipërfaqe totale toke prej 1500 m2 ku 450 m2 janë truall. Kati i 1 ka sallon, kuzhinë, dhomë gjumi dhe pjesën tjetër të pandërtuar. Kati i 2 është i përbërë nga sallon-kuzhinë, 3 dhoma gjumi dhe 2 tualete (njëri i…

read more
1300 1200 Jorgo Çili

Tokë në shitje-Kuzum Baba, Vlorë

Jepet për shitje tokë-truall me pamje nga deti në Kuzum Baba, në qytetin e Vlorës. Toka ka sipërfaqe prej 2700m2. Ka mundësi ndarje. Është e përshtatshme për ndërtime të ndryshme si: vila, hotel, pallat, ambjent komercial, etj. Posedon dokumentacion të rregullt hipotekor. Cmimi i shitjes 100 Euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në…

read more
1300 1200 Maiklend Kreshpa

Tokë në shitje-Borsh, Vlorë

Jepet për shitje tokë në vijë të parë bregdetare në Borsh. Toka ka sipërfaqe prej 9500m2, toka ka mundësi shtimi deri në 17000m2. Zona është njollë e kuqe, gati për ndërtime të ndryshme. Mundësi e mirë investimi. Cmimi i shitjes 250 Euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na…

read more
1300 1200 Jori Mersin

Tokë truall në shitje, Unazë, Korçë

Shitet tokë truall afër unazës së qytetit, Korçë. Toka ka sipërfaqe prej 2400 m2 dhe është e përshtatshme për ndërtime të ndryshme. Çmimi 150 euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
275 183 Masild Bucuku

Tokë truall në shitje, Çiflig, Korçë

Shitet tokë truall në Çiflig, Korçë-Tiranë km 1. Toka është kthyer nga tokë bujqësore në truall dhe është e përshtatshme për ndërtim. Çmimi 1,500,000 lekë. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Masild Bucuku

Tokë në shitje në Palasë, Vlorë

Jepet për shitje tokë me pamje nga deti në Palasë. Toka ka sipërfaqe 2500m2. Posedon dokumentacion të rregullt hipotekor. Toka është e përshtatshme për ndërtime të ndryshme. Cmimi i shitjes 80.000 Euro. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Maiklend Kreshpa

Tokë në shitje në Himarë, Vlorë

Jepet për shitje tokë me pamje nga deti në zonën e Himarës. Toka ka sipërfaqe 3250m2, buzë rruge. Posedon dokumentacion të rregullt hipotekor. Zona në të cilën ndodhet e bën të përshtatshëm për ndërtime të ndyshme. Cmimi i shitjes 90 Euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
1300 1200 Maiklend Kreshpa

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.