>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

falcon korca

Fakte të çuditshme të pasurive të paluajtshme por që janë të vërteta

Shtëpitë në shitje qëndronin të lira për 12 orë Sekserët e parë quheshin "curbstoneers" dhe ata ishin pak a shumë hustler. Kur një shtëpi shitej, ata nxitonin, vendosnin një tabelë të madhe dhe uleshin në bordurën përballë shtëpisë nga ora 9 e mëngjesit deri në 21:00, duke i futur blerësit e mundshëm për një "inspektim".…

read more
1500 734 Falcon Moderator

𝐃𝐢𝐬𝐚 𝐊𝐮𝐫𝐢𝐨𝐳𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞 𝐧𝐞 𝐑𝐞𝐚𝐥 𝐄𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞 ( 𝐏𝐚𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐥𝐮𝐚𝐣𝐭𝐬𝐡𝐦𝐞)!

✔️Mendoni që apartamenti juaj eshte i vogel? Shtëpitë standarte në vendet e zhvilluara janë 75 m2. ✔️Më pak se 500 njerëz zotërojnë më shumë se 50% të tokës në Skoci. ✔️Parku Qëndror në New York ka një sipërfaqe prej 843 hektarë me vlerë të parashikuar prej $ 512,626,276,800. ✔️Qendra tregtare e Amerikës është në pronësi…

read more
939 662 Falcon Moderator

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.