>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

falcon marina

SHTËPIA MISTERIKE E WINCHESTER – SAN JOSE, KALIFORNI

Kjo rezidencë viktoriane e stilit të Mbretëreshës Anne është e njohur për madhësinë e saj, kuriozitetet e saj arkitekturore dhe mungesën e ndonjë plani ndërtimi. Pas vdekjes së burrit të saj në 1881, Sarah Winchester filloi të ndërtonte rezidencën e saj. Marangozët u punësuan dhe punonin në shtëpi ditë e natë derisa u bë një…

read more
1300 1200 Falcon Moderator

Çfarë duhet të keni parasysh gjatë blerjes së pronës në Dubai?

A ia vlen të blesh një pronë në Dubai? Vërtet ia vlen të blini pasuri të paluajtshme për të investuar në Dubai. Të ardhurat pa taksa dhe tarifat e ulëta të regjistrimit të hipotekës janë ndër arsyet për blerjen e një prone në Dubai për qëllime banimi, si dhe për investime. Dubai gjithashtu vazhdon të…

read more
1300 1200 Falcon Moderator

𝐃𝐢𝐬𝐚 𝐊𝐮𝐫𝐢𝐨𝐳𝐢𝐭𝐞𝐭𝐞 𝐧𝐞 𝐑𝐞𝐚𝐥 𝐄𝐬𝐭𝐚𝐭𝐞 ( 𝐏𝐚𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐥𝐮𝐚𝐣𝐭𝐬𝐡𝐦𝐞)!

✔️Mendoni që apartamenti juaj eshte i vogel? Shtëpitë standarte në vendet e zhvilluara janë 75 m2. ✔️Më pak se 500 njerëz zotërojnë më shumë se 50% të tokës në Skoci. ✔️Parku Qëndror në New York ka një sipërfaqe prej 843 hektarë me vlerë të parashikuar prej $ 512,626,276,800. ✔️Qendra tregtare e Amerikës është në pronësi…

read more
939 662 Falcon Moderator

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.