>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Tre mësime për t’u mbajtur mend në pasuri të paluajtshme

Tre mësime për t’u mbajtur mend në pasuri të paluajtshme

  • Etika dhe morali janë të parat. Ruani integritetin dhe ndershmërinë në marrëveshjet tuaja të pasurive të paluajtshme.
  • Ju duhet të mbeteni kureshtarë dhe të keni një dëshirë të zjarrtë për të mësuar gjithmonë më shumë. Bëj pyetje.
  • Përqendrohuni në marrëdhëniet njerezore. Ftoni një broker të shkembeni një kafe, t’i ofroni ujë të ftohtë kontraktorit që po ndihmon në rregullimin e pronës tuaj ose ftoni një CEO në BBQ të familjes suaj. Në përvojën time, këto gjeste të vogla kanë bërë një ndryshim të madh, më e rëndësishmja është vendosja e platformës për një marrëdhënie më të thellë. Asgjë nuk mund të zëvendësojë njohuritë dhe ekspertizën e të tjerëve, kështu që krijimi i mundësive për të mësuar përmes marrëdhënieve është i paçmuar. Përfitoni nga mundësitë për t’u lidhur me të tjerët.

Na tregoni se çfarë mësimesh keni nxjerrë nga  eksperienca ne real estate.

Na kontaktoni

[email protected] ose +355697083077

Zyrat tona

Rr. Panorama, Tirana, Albania

Rrjetet sociale

Është themeluar më 2014 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar.

Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Real Estate

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.