>

Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Gallery

Pse te investoni ne Real Estate në Shqipëri?

Rritje e interesit për pronat në zonat bregdetare Nëse jeni të interesuar për një apartament buzë detit, mund ta blini në Sarandë ose Vlore me cmime preferenciale. Saranda dhe Vlora është një shembull i bumit në sektorin e ndërtimit. Blerësit shqiptarë të shtëpive të dyta fillimisht filluan të blejnë prona në zonën e Golemit në…

read more
1300 1200 Falcon Moderator

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.