Properties

Falcon. Connecting the world with opportunities.

Hotel

Hotel në shitje tek Mali i Robit, Kavajë

Hotel në shitje tek Mali i Robit, Kavajë. Hoteli posedon një sipërfaqe trualli prej 1800m2. Është i organizuar në 5 kate, ku kati i parë ka bar-restorant dhe pishinë. Ndërsa 4 katet e tjera janë hotel me 32 dhoma gjithsej. Secili kat ka 280m2 sipërfaqe. Anash hotelit ndodhen dhe 2 ndërtesa ndihmuese, dhe mbrapa tij…

read more
1024 683 Ina Velo

Hotel në shitje tek Mali i Robit, Kavajë

Hotel në shitje tek Mali i Robit, Kavajë. Hoteli posedon një sipërfaqe trualli prej 800m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 1466m2. Është i organizuar në 4 kate ku kati i parë është bar-restorant. Ndërsa 3 katet e tjera janë hotel me 28 dhoma gjithsej. Hoteli ka parkim. Ndodhet buzë rruge dhe shumë pranë detit. Hoteli është  i…

read more
500 375 Ina Velo

Hotel në shitje tek Rrota e Kuqe, Durrës

Hotel në shitje tek Rrota e Kuqe, Durrës. Me sipërfaqe ndërtimi 1200 m2. Hoteli është i organizuar në 4 kate ku kati i parë është bar-restorant dhe ka sipërfaqe 240m2, ndërsa 3 katet e tjera janë hotel me 18 dhoma gjithsej. Hoteli ndodhet në brezin e parë. Gjithashtu ka dhe parcelën e plazhit për 100…

read more
670 470 Ina Velo

Hotel në shitje në Sarandë

Hotel në shitje në Sarandë. Me sipërfaqe trualli 399m2, hoteli është i organizuar në 4 kate ku secili kat është 192m2. Kati i parë është restorant me sipërfaqe 100m2, ndërsa 3 katet e tjera janë hotel. Janë gjithsej 17 dhoma dhe 18 tualete. Hoteli ka pamje nga deti dhe ndodhet vetëm 400m larg tij. Hoteli…

read more
1024 683 Ina Velo

Hotel në shitje, Pogradec

Shitet hotel, Pogradec, 100 m larg liqenit. Hoteli ka sipërfaqe totale trualli 1200 m2, i përbërë nga 3 kate. Kati i parë është Bar- restorant me një kapacitet prej 120 karrigesh, i kompletuar me të gjitha pajisjet e nevojshme. Në katin e dytë janë dhomat e hotelit ku në total ka 14 dhoma hoteli me…

read more
1366 768 Ilirjan Qano

Hotel në shitje, Korçë

Hotel në shitje, Korçë. Hoteli është i përbërë nga 4 kate. Ka sipërfaqe trualli 244 m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 125 m2 çdo kat. Kati i parë përbëhet nga 2 dyqane, 1 me sipërfaqe të madhe dhe 1 me sipërfaqe të vogël, 1 sallon, 1 dhomë gjumi, kuzhinë , 2 tualete dhe garazhd. Kati i dytë…

read more
1366 768 Luka Grabocka

Shitet hotel, restorant dhe karburant, Rruga Bilisht-Kapshticë

Shitet hotel, restorant, karburant pranë doganës Kapshticë. Ka sipërfaqe trualli 1500 m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 420 m2. Kati i parë është restorant, kati i dytë është hotel i përbërë nga 15 dhoma. Biznesi ka qenë funksional. Shitet 800 euro/m2. Për më shumë informacion ose një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!

read more
576 1024 Luka Grabocka

Hotel në shitje në Sarandë

Hotel në shitje në Sarandë. Me një sipërfaqe trualli 600m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 300m2. Hoteli është i organizuar në pesë kate, ku kati i parë është bar-restorant dhe vend parkimi, ndërsa katër katet e tjera janë hotel. Gjithsej janë 19 dhoma gjumi të pajisura me kundrabufe, dhe 20 tualete. Për më shumë informacion ose një…

read more
1024 498 Ina Velo

Njësi biznesi në shitje, Aksi Bilisht-Kapshticë

Shitet njësi biznesi në rrugën Bilisht-Kapshticë në afërsi të doganës. Kompleksi ka sipërfaqe ndërtimi 750 m2 dhe është i përbërë nga bar, restorant, sallë dasmash dhe hotel me 7 dhoma. Godina është dy kate. Sipërfaqja totale e truallit është 4000 m2. Ndërtesa është e kompletuar dhe e ndërtuar me punime shumë cilësore . Për më…

read more
1366 768 Masild Bucuku

Hotel në shitje

Shitet Hotel me 14 dhoma, me pamje nga deti me sipërfaqe 900 m2. Punime nga më cilësoret. Hoteli është pjesë e një rezidence elitare me pishinë, parkim, restorant dhe facilitete të tjera. Mund të shitet dhe gjysma pra 7 dhoma me sipërfaqe totale 450 m2. Cmimi 1200 euro/m2.Ndodhet në nga rezidencat më të reja, “White…

read more
1280 719 Ina Velo
  • 1
  • 2

    Lidhu me ne.
    Ne ju asistojmë me gjithçka!
    Ne ju përgjigjemi brenda 48h. Mundeni gjithmonë të na telefononi.